Over

Michiel

Michiel Koelewijn is geboren in 1975 in Spakenburg. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een carrière van 8 jaar in de automotive branche bij Pon besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn drijfveer daarbij was het verlangen om in minder tijd meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om Bijbels onderwijs te ontvangen en te geven.

Michiel is getrouwd met Annemieke en is vader van Roos, Max, Jesse en Tom. Hij is mede-oprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen.

In 2004 sloot hij zich met zijn gezin aan bij de Evangelische Gemeente in Zeewolde waar hij met zijn vrouw al vele jaren mee draait in het leiderschapsteam als oudstenechtpaar en verantwoordelijk is voor het onderwijs.

Michiel volgde in het seizoen 2010/2011 Charis Bible College in Naarden, onderdeel van Andrew Wommack Ministries.

De interesse in Gods economie begon al jaren geleden in 1999 na het lezen van het boekje Gods plan voor uw geld van Derek Prince. Getriggerd door de uitleg dat Jezus ook stierf voor onze voorspoed startte hij een zoektocht naar de diepere betekenis daarvan.

Hij ontdekte dat het onderwerp van voorspoed een beladen onderwerp is. Een reden waarom er vandaag de dag relatief weinig over gesproken wordt in kerken en gemeenten.

Door belevenissen met God in de business in combinatie met het bestuderen van de Bijbel werd een verlangen geboren om mensen te vertellen over Gods principes met betrekking tot voorspoed. Dit heeft uiteindelijk ook geleid tot het schrijven van zijn eerste boek Gods economie.

Het doel van de schrijver is dat de lezers zullen ontdekken wat de echte betekenis van voorspoed is en dat duidelijk wordt dat het Gods verlangen is dat we in de Bijbelse voorspoed gaan wandelen. Niet voor onszelf maar om het Koninkrijk te bouwen.

Ondertussen heeft Michiel 3 boeken geschreven. Gods Economie, 10% en 101 sleutels om te ondernemen met bijbelse wijsheid.